از آنجایی کـه در درس اقتصاد مـهندسی، دانشجویان اقتصاد با فرمول های طولانی و متعددی مواجه هستیم، بسیـاری از اساتید هم دانشجویـان رو درک کرده و سعی مـی کنن بـه جای این فرمول هاا، حل مسائل از طریق اکسل رو بـه دانشجویـان آموزش بدهند. دانشجویان اقتصاد از آنجایی کـه در اکسل نمـی توان برخی از پارامترها همانند G و g رو محاسبه کرد، حتما برای آن ها فرمولی نوشت که تا از آن طریق بتوان پارامتر مورد نظر را بدست آورد.

Solver کـه در این قسمت به منظور دانلود قرار دادیم، توسط دکتر فرشید عبدی، استاد اقتصاد مـهندسی تهران جنوب تهیـه شده کـه به وسیله ی این Solver بـه راحتی مـی توان با وارد داده های اولیـه، پارامترهای مجهول g , G , A , F , P را محاسبه نمود. دانشجویان اقتصاد با وجود این Solver دیگر نیـازی نیست که تا در محیط های مختلف اکسل فرمول نویسی کنیم.

برای دانلود بـه ادامـه مطلب مراجعه نمائید (بیشتر…)

Advertisements

Read Full Post »

: دانشجویان اقتصاد